Oplus

Er is één etalage in Leuven waar – telkens ik er passeer – steeds vrolijk van word, en dat is die van Oplus in de Mechelsestraat. Het is een klein winkeltje, onderdeel van Opus II aan de overkant van de straat, waar accessoires, hebbedingetjes, decodinges… te koop zijn. En dat gaat van laarzen met een herfstbladerenmotief, tot gekke fifties magneten, schattige kommetjes, ringen of pennen in de vorm van een injectiespuit.

Mijn schoonzussen weten het nog niet, maar hier liggen hun kerstcadeaus nu al klaar ;-)

Oplus, Mechelsestraat 73 & Opus II, Mechelsestraat 56.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Oplus”

Anne
(on juni 15th, 2011 at 10:44)

Ben daar nog eens langs gegaan…. inderdaad, super leuke winkel, en ondertussen hebben ze ook een website, en grootse plannen om te verhuizen! Vanaf september 2011 wordt het een nieuwe winkel waar je ook iets zal kunnen smullen zoals aangekondigd op hun website http://www.oplus-leuven.be
Ben benieuwd!