Fluo Flits Party

In kader van het Rode Hond Festival tijdens de herfstvakantie is er op zondag 26 oktober 2008 een heuse Fluo Flits Party in jeugdcentrum Vleugel F. Kinderen van 4 tot 8 jaar zijn welkom van 14.00 tot 15.30 uur, van 16.00 tot 17.30 uur is het de beurt aan de 9 tot 12 jarigen. 

Het wordt een muziekfeest met allemaal fluo-dingen: blacklights, flowlights, lichtslangen, stroboscopen, moonflower en allerlei andere lichteffecten. 

Inkom kost 2 euro per deelnemer. Inschrijven kan in jeugdcentrum Vleugel F, Brusselsestraat 61a of per mail: jeugddienst@leuven.be. Dit is een activiteit waar je niet in het bezit moet zijn van een jeugdcentrumpasje. Jeugdverenigingen kunnen tegen het gunststarief van 1 euro per kind deelnemen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.