24 urenloop 2008

Naar jaarlijkse gewoonte gaat ook dit jaar de 24 urenloop weer door op dinsdag 21 en woensdag 22 oktober op de terreinen van het Universitair Sportcentrum (Sportkot). Zowat alle studentenkringen nemen het dan tegen elkaar op tijdens een estafette loop die 24 uur lang duurt. De meeste kringen bouwen ook een standje waar ze allerlei eten of drank verkopen aan zeer schappelijke prijzen. Dit jaar zal ook een een Djemb√© groep optreden op dinsdagavond. Verder staat er ook een dj contest op het programma en een optreden van de studentenfanfare. Op http://24u.ulyssis.org/ vind je het volledige programma, informatie over alle ploegen en vele foto’s van vorige jaren. Tijdens de 24 urenloop zal ook de tussenstand beschikbaar zijn via deze website.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.