Writer’s block

Nog tot december kan je in bibliotheek Tweebronnen een leeg, wit boek ontlenen en er in schrijven, tekenen, frutselen wat je maar wil. En dat in ‘t kader van het project Book Space, van Elín Hansdóttir (samenwerking van STUK en de bib). Kunst dus, maar wel plezante. En origineel.

Ik heb nu al een paar weken zo’n boek op de kast liggen; eerst wist ik absoluut niet wat er mee aan te vangen (ondanks al mijn initiële wilde plannen), maar ondertussen heb ik Een Doel gevonden: ik kleef er welgemutst al mijn boodschappenlijstjes in, of andermans’ lijstjes, die ik in winkelmandjes en -karretjes vind.

En mijn zoon tekent erin. ZIjn laatste bijdrage was “een goeie soldaat die een stoute soldaat dooddoet met een pijl en die valt dan en dat is zijn tank met rupsbanden”.

Of waar het ’14-’18 gedenkplaatje in onze voorgevel allemaal niet toe kan leiden!

http://www.elinhansdottir.net/

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.