Vrijwilligers gezocht voor Wereldfeest

Op zaterdag 30 mei 2009 is de volgende editie van het Leuvense WereldfeestHet Wereldfeest is een gezamenlijk initiatief van de Leuvense Derdewereldraad, de Noord-Zuidwerking van de stad Leuven en 30CC, het Leuvense cultuurcentrum. Het feest is vooral een uitnodiging naar de bevolking om deel te nemen aan een gratis en niet-commercieel feest waar verschillende culturen elkaar ontmoeten.

Voor de voorbereidingen zoekt men nog mensen die kleine en grotere taken op zich willen nemen. Wil jij deel uitmaken van een toffe groep mensen die zich engageert om van het Leuvense Wereldfeest een onvergetelijk moment te maken? Dan ben je meer dan welkom op het startmoment op vrijdag 14 november 2008 om 19.00 uur in het Cultureel Centrum Romaanse Poort (Brusselsestraat 63, 3000 Leuven). Of contacteer Vanessa Gilmin op vanessa.gilmin@leuven.be of 016/35 98 76.

 

 

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Vrijwilligers gezocht voor Wereldfeest”

Ingrid Vande Velde
(on februari 16th, 2009 at 16:15)

Vrijwilligen op het wereldfeest moet je zeker doen! Heerlijk sfeertje, fijne muziek, leuke standjes, … echt werken kan je dat niet noemen, maar het wereldfeest is er enorm mee geholpen!
Ikzelf heb al 2 jaar op rij meegeholpen bij de randanimatie. Ik raad het iedereen aan en ben uiteraard ook dit jaar weer van de partij!
Ingrid