Cinema ZED en Week van de Smaak

Van 13 tot en met 23 november 2008 vindt de “Week van de Smaak” plaats, een jaarlijks (eet)cultureel evenement dat doorgaat in heel Vlaanderen. En ZED doet mee! Cinema ZED presenteert de heerlijkste films ooit gemaakt. Van drama’s over het wel en wee achter een restaurantkeuken tot een eerbetoon aan een gerecht, aangevuld met de favoriete “eet-film” van de Leuvense Stadskok Jeroen Meus, die hoogst persoonlijk de voorstelling komt inleiden. Krijg je al het water in de mond ? Geen nood: een aantal Leuvense restaurants voorzien speciaal voor de gelegenheid een ZED-menu aan kortingstarief! Om de combinatie film + diner of diner + film mogelijk te maken, paste ZED de aanvangsuren van de films aan (19u & 21u30).

Even praktisch: je hebt 2 mogelijkheden:

  • Optie 1: Je gaat eerst naar de film en daarna dineren. In dat geval gelden de tickets die je koopt voor de film als kortingsbonnen voor het ZED-menu. Breng ze dus zeker mee naar het restaurant van jouw keuze.
  • Optie 2: Je gaat eerst dineren en daarna naar de film. In dat geval krijg je in het restaurant van jouw keuze een ticket voor de film gratis bij het ZED-menu.

Ieder deelnemend restaurant presenteert één eetfilm, soms inhoudelijk gelinkt aan de keuken in kwestie. Uiteraard staat het je vrij zelf een andere combinatie film-restaurant te maken.
Gelieve je restaurant op voorhand te reserveren!

Menu’s, contactgegevens en het programma van de eetfilms vind je terug op www.cinemazed.be/weekvandesmaak

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.