Seniorenweek en PLUStraject

Van 14 tot en met 25 november 2008 brengt de Seniorenweek een uitgekiend aanbod van informatiesessies, opendeurdagen, verwenmomenten en optredens. De Leuvense Seniorenweek is sedert vele jaren een succesvolle samenwerking tussen de dienst welzijn, de seniorenraad en cultuurcentrum 30CC. Elf dagen lang staan de senioren positief in de aandacht en worden ze verwend met een programma vol nuttige informatie en ontspannende activiteiten.

Naar goede gewoonte worden er ook deze editie van de Seniorenweek twee gratis matineevoorstellingen georganiseerd: Jo Lemaire – La douce France op dinsdag 18 november 2008, 14.00 uur en Compagnie Circ’Ombelico – Dwarrel op woensdag 19 november 2008, 14.00 uur en 16.00 uur. Gratis tickets zijn verkrijgbaar bij de loket dienst welzijn, Boekhandelstraat 9, Leuven (waarborg € 2 per ticket).

Met PLUStraject brengt 30CC ook doorheen het seizoen 2008-2009 een zorgvuldig gekozen aanbod voor een iets minder jong publiek: vier speciale matineevoorstellingen met een uitstekende prijs-kwaliteitsgarantie.
Verder biedt 30CC de mogelijkheid om een bezoek te brengen achter de schermen van de schouwburg, haar bekendste huis. Dit kan in een individuele formule of een groepsformule.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.