Vlaamse Improcup 2008

Op 4 december organiseren Preparee en Improrlando de Vlaamse Improcup, editie 2008. De Improcup biedt een staalkaart van wat het improvisatietheater in Vlaanderen te beiden heeft. 14 gezelschappen uit verschillende windstreken vaardigen een speler af om hun kleuren te verdedigen in een avondje vol licht verteerbare maar moeilijk vergeetbare impro, begeleid door een pianist en twee knotsgekke MC’s. Dit alles gaat door om 20u30 in de majestueuze Pieter De Somer-aula te Leuven, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd in een kolkende improvisatie-arena.

De deelnemende gezelschappen zijn: Preparee, Improrlando, RIOT, Borrris, Mattab, DNA, Improfiel, 3MenX, The Lunatics, Improfeten, Improger, Kabloeng, Impro-Noevoo en de BIL.

Tickets kunnen besteld worden via de websites van Preparee en Improrlando.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.