Filosofische filmreeks in Cinemazed

De filosofische filmreeks Denkbeelden wil aan de hand van tien filmklassiekers een staalkaart bieden van de hedendaagse filosofie. Elke film wordt op een toegankelijke wijze ingeleid door een vakfilosoof. Een must voor de filmliefhebber die actief op zoek gaat naar meer. En een uitgelezen kans voor iedereen die op een aangename manier wil kennismaken met de filosofie.

De filmvertoningen vinden plaats in Cinema Zed (Leuven). De filosofische inleidingen bij de films zijn vrij toegankelijk en beginnen om 19u15. Wie alleen de film wil zien, sluit aan om 20u. Na de film blijft de spreker beschikbaar voor een informele filosofische babbel in de bar. De volledige programmering vind je terug in de elektronische flyer. Er is ook een uitgebreide brochure met bijkomende informatie over de films en de lezingen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.