Gratis tickets voor Internationaal Kortfilmfestival Leuven

LeveninLeuven schenkt zomaar eventjes 5 duotickets weg voor een voorstelling naar keuze uit het programma van het Internationaal Kortfilmfestival. De eerste vijf deelnemers die ons via het contactformulier contacteren, krijgen een duoticket. Vermeld bij deelname duidelijk je naam en emailadres zodat wij je kunnen contacteren als je bij de winnaars hoort.

!! LET WEL !! Deze vrijkaart geeft je gratis toegang tot een filmvoorstelling, maar kan je een plaatsje in de zaal niet garanderen (uitverkocht = uitverkocht!). Kom dus ruim op tijd (30 min op voorhand) en wissel je vrijkaart in voor een ticketje van je geliefkoosde film. Het is ook mogelijk om bij het STUK-onthaal je vrijkaart op voorhand in te wisselen voor een ticket. Zo is je plaatsje wel verzekerd!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.