Leuven stad van de smaak in 2009

Op het slotevenement van de Week van de Smaak in Lier werd zondag bekendgemaakt dat Leuven volgend jaar de Stad van de Smaak is. Benieuwd of onze burgervader dan nog eens achter het fornuis zal plaatsnemen. ;-)

Week van de smaak.
Foto © Pieter Baert.

Op 16 november 2008 kookte Jeroen Meus samen met burgemeester Tobback in het inloopcentrum De Meander van het CAW. Samen met de mensen van De Meander bereidden ze een lekker diner bestaande uit pompoensoep en een Hachis Parmentier Louvain. 55 Leuvenaars schoven mee aan tafel.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Leuven stad van de smaak in 2009”

Leuven autovrij op 28 juni
(on juni 19th, 2009 at 13:42)

[…] Zo is er de achtste editie van de Tofsportdag, waarop honderden kinderen proeven van verschillende sportactiviteiten. En proeven kan ook aan ‘de langste tafel’ (voor 1.000 Leuvenaars!) in de Bondgenotenlaan, een initiatief van de ‘Stad van de Smaak‘. […]

 
Musa Lova, Leuvense bananenlikeur
(on oktober 17th, 2009 at 20:17)

[…] is dit jaar de Stad van de Smaak. Tegelijk kan Leuven ook wereldhoofdstad van de banaan genoemd worden want de K.U.Leuven bezit de […]