LeuvenKooktKunst

Na het succes van de eerste editie loopt van 20 november 2008 tot en met 20 mei 2009 de tweede editie van LeuvenKooktKunst. Het wordt opnieuw een project waarbij Leuven beeldende kunst en kookkunst op een originele manier koppelt. Tijdens dit evenement kan je in twaalf Leuvense toprestaurants verspreid over de stad genieten van een speciaal samengesteld culinair menu. Na afloop van de maaltijd krijg je een koffiekopje en bijhorend schoteltje van Royal Boch mee naar huis waarop kunstenaar Ever Meulen zijn creatieve hersenspinsels heeft losgelaten. De volledige set omvat zes verschillende exclusieve koffiekopjes en schoteltjes.

Door zes restaurants te bezoeken tijdens de duur van het project kun je dus het volledige artistieke koffieservies verzamelen. Meer informatie op de site van LeuvenKooktKunst.

Smakelijk!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.