Horeca werkt mee aan donderdag-koopavond

Vanaf vandaag gaat de horeca het extra gezellig maken tijdens de donderdagavond-koopavond: elke klant die na 18 uur op donderdagavond iets koopt, krijgt een bonnetje waarmee hij of zij terecht kan in een aantal horecazaken voor een extra verwenning in de vorm van een gratis aperitief als je iets gaat eten of in de vorm van een leuke verrassing voor wie nog iets gaat drinken. Alle restaurants in de Muntstraat en alle zaken op de Oude Markt nemen deel aan de actie.

Hiermee wil de horeca het donderdagavond-koopavond concept nog aantrekkelijker maken. Ook de stad draagt haar steentje bij bij het promoten van deze avond door het plaatsen van reclamepanelen langs de invalswegen en een heliumballon op het Martelarenplein.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.