Blijde intrede in het stadskantoor

Sinds begin deze week is het nieuwe stadskantoor aan het Martelarenplein in gebruik genomen.
Deze ochtend namen de ambtenaren van de stad Leuven officieel afscheid van hun oude vertrouwde werkplek. Daarbij werden ze uitgenodigd voor een ‘ochtend’receptie in het stadhuis. Van half acht tot half negen konden de +/- 200 ambtenaren zich te goed doen aan allerlei koeken, fruitsap en koffie.. ideaal om de werkdag te beginnen. Zelfs Sinterklaas en enkele zwarte pieten waren aanwezig om snoep uit te delen. Daarna ging men in optocht langs de Bondgenotenlaan naar het nieuwe stadskantoor.

Na een kleine rondvraag bleek de gemiddelde ambtenaar van de stad Leuven best tevreden met de nieuwe werkplek. Het zal wennen zijn aan de landschapbureaus (tegenover de kleine bureaus in het vorige gebouw) en het zal even zoeken zijn naar de juiste plaats van elk document in de nieuwe archiefkasten, maar men ziet de voordelen in van het nieuwe gebouw: meer plaats, betere faciliteiten zoals meer vergaderruimtes en, last but not least, een vlottere dienstverlening voor de burger.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Blijde intrede in het stadskantoor”

ellen
(on december 5th, 2008 at 15:19)

fijn om te weten wat de stoet was die voorbij mijn deur kwam.
ik heb wel snoepjes gekregen van zwarte piet .. wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe.