Gratis UUR KULtUUR: Trio Portici

Trio Portici: Musicians in Residence aan de K.U.Leuven– 10 december 2008, 21u in het Maria-Theresiacollege, Grote Aula, St.-Michielsstraat 6, Leuven.

Sinds vorig academiejaar zijn Stéphane De May, Damien Pardoen en Luc Tooten, samen het Trio Portici, binnen de K.U.Leuven aan de slag als “Musicians in Residence”. In deze functie verzorgen de musici de opluistering van bijzondere universitaire gelegenheden. Zo bracht het huisensemble al enkele uiteenlopende programma’s ten gehore bij o.a. het bezoek van de Tsinghua University aan Leuven en verrasten ze de avontuurlijke oren tijdens het avondconcert van het Patroonsfeest in 2008. Ook voor UUR KULtUUR belooft het trio een origineel en lichtvoetig programma samen te stellen.

UUR KULtUUR is reeds vele jaren een gratis cultuurprogramma voor studenten en personeelsleden van de K.U.Leuven. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Telkens op woensdagavond om 21u. Meer info:
www.kuleuven.be/cultuur/uurkultuur

trio-portici-uur-kultuur

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.