Der Bettelstudent – Brussels Operettetheater

Op zaterdag 13 december 2008 om 14.30 uur en 20.00 uur wordt in de Schouwburg Der Bettelstudent opgevoerd.

Der Bettelstudent is de operette waarmee Carl Millöcker in 1882 bekend werd. Nog steeds zijn ‘”Ach, ich hab’ sie ja nur auf die Schulter geküsst” of “Ich hab’ kein Geld, bin vogelfrei” geliefde romantische melodieën. Met een vrolijk verhaal vol hartstocht, intriges en misverstanden, uitstekende solisten, verzorgde decors en een eigentijdse enscenering garandeert het Brussels Operettetheater, dat voor het eerst in Leuven te gast is, je zorgeloze uren in de schouwburg. De uitvoering is in het Duits, met Nederlandse toelichting.

Bestel tickets voor 14.30 uur
Bestel tickets voor 20.00 uur

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.