Run For Life

Dit jaar zal het Glazen Huis van Studio Brussel jammer genoeg niet meer in Leuven staan. Toch kunnen alle sportieve Leuvenaars hun steentje bijdragen aan de actie. De vorig jaar al erg populaire loopband van Run for Life doet deze keer vijf steden aan, waar telkens gedurende 24 uur zoveel mogelijk mensen opgetrommeld worden om een spurtje te trekken voor het goede doel. Per kilometer gaat er tien euro naar het Rode Kruis.

Op 19 december staat de loopbandop het Martelarenplein in Leuven. Stijn Van de Voorde laat de coach in zichzelf naar boven komen en zal alle sportievelingen in Leuven aanmoedigen.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Run For Life”

moosability
(on december 15th, 2008 at 13:04)

Ik ben benieuwd

 
Dries
(on december 16th, 2008 at 1:02)

@moosability: jij gaat toch ook op die rolband lopen? :-)