Club Silo 2.0 verjaart!

Affiche tweede verjaardag Silo 19 december

Nu vrijdag 19 december viert Club Silo zijn tweede verjaardag (de club is een tijdje gesloten geweest). De afgelopen twee jaar heeft Silo zijn bezoekers goed verwend: geweldige concepten zoals Sunny Side Up, Sheer en Forbidden Fruit brachten zeer regelmatig grote namen naar Leuven. Voor mij persoonlijk is de label-night van het Franse label Ed Banger (Justice, Mr. Oizo, Feadz, …) nog steeds het beste feestje van 2008.

Om hun tweede verjaardag te vieren, hebben de mensen achter Silo de alomgekende Fransman Laurent Garnier uitgenodigd (denk maar aan zijn hits Man With The Red Face en Sound of the Big Babou). Support acts zijn Darko en Dan Droff. Met deze line-up kan het moeilijk anders dan een geweldig feestje worden!

De Facebook-verslaafden kunnen alhier terecht om hun aanwezigheid bekend te maken, mensen die een ticket (12, 5 euro) willen kopen kunnen terecht bij TicketMatic.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.