Write Now!

Op 7 mei 2009 vindt in Leuven een van de voorrondes van schrijfwedstrijd WRITE NOW plaats. Ben je tussen de 15 en 24 jaar oud én schrijf je graag? Stuur voor 1 februari 2009 een zelf geschreven kort verhaal, gedicht, column, raptekst, script of wat er dan ook voor moois uit je pen vloeit naar info@writenow.nu. Dit is je kans om het schrijftalent van het Nederlandse taalgebied te worden.

Meer info en wedstrijdreglement: www.writenow.nu of www.leuven.be/bibliotheek

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Write Now!”

Degeest
(on augustus 12th, 2010 at 15:42)

Vandaag een steak gegeten in iris ‘k had waarschijnlijk beter soepvlees besteld ,’k had er een opmerking over gemaakt maar daar is geen oplossing voor gekomen jammer je zou nu denken met de btw verlaging dat de klant er toch iets beter van werd voor mij hoeft het niet meer jammer want ik kwam er geregeld de rekening was wel in orde