Leuke Mieke van fABULEUS

fABULEUS vliegt er in 2009 direct in met de première van de theaterproductie leuke Mieke.

Leuke Mieke is een eerlijke voorstelling voor iedereen vanaf 10 jaar die gaat over een klein meisje met een enge ziekte. Toch is het niet alleen maar droevig… Het stuk bevat veel humor en een sprookjesachtige sfeer. De theatertekst werd geschreven door de jonge theatermaakster Leen Roels. Op scène zie je naast twee “jong professionelen” (Leen en Ruth), ook twee jongeren (Owen en Maarten) zonder ervaring.

Op zaterdag 3 januari om 19u en zondag 4 januari om 15u vindt de première van leuke Mieke plaats in het Wagehuys/30CC in Leuven. Het stuk is ook te zien op 13 februari om 20u in cc De Borre in Bierbeek.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.