Scala koor op 15 januari in 30CC/Stadsschouwburg

Scala, het meisjeskoor bestaande uit zo’n 60 meisjes onder leiding van de broers Stijn en Steven Kolacny, zal op 15 januari om 20:00 optreden in de Stadsschouwburg/30CC in Leuven. Het koor geniet vandaag nationale en internationale erkenning en hun nieuwe voorstelling Paper plane bestaat uit eigen werk en af en toe covers van bestaande hits. Mensen die het Scala koor niet kennen, moeten zeker eens hun website bekijken: je kan een aantal van hun nummers beluisteren en zelfs downloaden.

Plaats: 30CC/Stadsschouwburg
Tijdstip: 15 januari om 20u
Tickets via 016/20 30 20 (inenuit leuven)

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Scala koor op 15 januari in 30CC/Stadsschouwburg”

Dirk Bosmans
(on juni 17th, 2013 at 15:35)

Lions Club Midden Limburg brengt op zaterdag 7 december 2013 het Belgische koor Scala & Kolacny Brothers voor de tweede maal naar de Limburghal in Genk. Dit concert is het eerste optreden uit hun reeks DECEMBER-concerten, waarbij Scala in iedere Vlaamse provincie één optreden geeft. Mis dit unieke evenement in Genk/Limburg niet en koop vandaag nog uw tickets. U kunt dit online via de website http://www.scala4friends.be