Sneeuw in Leuven

Altijd goed voor mooie plaatjes. Maar let wel op als je over het Martelarenplein loopt, dat ligt er momenteel spekglad bij en we zijn al getuige geweest van menige valpartij. Mooi hoor, die blinkende steentjes, maar praktisch is anders.
 winter-3945-2-5

Foto door Bart Plessers.

Bookmark and Share

Er zijn 5 reacties op “Sneeuw in Leuven”

Ann
(on januari 7th, 2009 at 13:35)

Kan er vandaag, woensdag 07 januari 2009, geschaatst worden op de vijvers van het provinciaal domein?

 
Goya
(on januari 7th, 2009 at 15:17)

Ann: ik denk dat je best rechtstreeks contact opneemt met de beheerders van het domein: http://www.vlaamsbrabant.be/vrije-tijd-cultuur/provinciedomeinen/kessello/contactinfo-en-routebeschrijving/

 
jnloco
(on januari 9th, 2009 at 14:22)

Er mag niet geschaats worden, politiebevel. Wel hebben ze deze namiddag de atletiekpiste onder water gezet om een ijspiste te vormen.

 
Ludivine
(on december 19th, 2009 at 14:02)

Wij vonden het gisterenochtend ook prachtig, om door de besneeuwde straten van de stad te lopen. Enkel jammer dat enkele studentikose uitspattingen met groenafvalzakken de sfeer alweer eens moesten verpesten. Ze zeggen dat zonder hun ons Leuven een dorp was,… ‘t zou dan wel een proper dorp zijn! Wij zijn het echt zo beu die ellende.

 
Carolien
(on december 20th, 2009 at 22:04)

@Ludivine: Natuurlijk is zulk vandalisme niet goed te praten. Gelukkig gaat het hier over een kleine minderheid van de studentenpopulatie. Persoonlijk denk ik dat Leuven een heel pak saaier zou zijn zonder de studenten.