Marktrock wordt gratis festival met enkel Belgische groepen

The Entertainment Group, het bedrijf dat vorig jaar Marktrock organiseerde, meldt in een persbericht dat Marktrock 2009 een volledig gratis festival zal zijn met enkel Belgische groepen. Marktrock 2009 zal doorgaan tijdens het weekend van 15 augustus. Net zoals vorig jaar zal de Oude Markt het centrum vormen en de pleinen rondom worden omgevormd tot een ‘festivaldorp’.

De asfaltkonijnen vinden het opnieuw gratis worden alvast een positieve evolutie.

Bookmark and Share

Er zijn 5 reacties op “Marktrock wordt gratis festival met enkel Belgische groepen”

Twinkeltje
(on januari 10th, 2009 at 11:29)

ewel zie, thumbs up! ik denk dat ik er dit jaar eindelijk weer eens zal bij zijn, en dat er terug wat van de oorspronkelijke toffe marktrocksfeer zal hangen! gezellig kuieren, nieuwe dingen ontdekken, alles ongedwongen, veel nieuwsgierig volk en gewoon doen en beluisteren waar ge goesting in hebt. me likes!

 
Steven
(on januari 10th, 2009 at 13:20)

Hopelijk blijven er wel nog 2 pleinen en de fuif voor de kerk.

Ik zie al enkele namen die rock genoeg zijn:
Arno, Zita swoon, dead man ray, Die Anarchistische Abendunterhaltung, admiral freebee, zornik, gabriel rios, the kids, janez detd, front 242, arid, big bill, deus, de puta madre, cj bolland, goose, freaky age, hadise (maar voor andere redenen),regi, tom helsen, milow, leki, cpex,ann pierlĂ©, sweet coffee, zita swoon, dr electroluv, pragha khan, vive la fete, shameboy, glimmers, les truttes, selah sue, tim vanhamel, lady linn,de kreuners, subliminal, delavega, de tijdsloze met stoops, the germans, Radio Modern, …..

maar geen artisten dat we al duizend keer gezien hebben: de mens, gorki, soulsister, raymond, will tura, fixkes, flip kowlier, noordkaap, udo, bjorn, stan van samang, vaya con dios, discobar galaxy en consoorten.

 
Carolien
(on januari 10th, 2009 at 13:43)

Ik hoop ook dat het concept van het De Layensplein behouden blijft. Zeer geslaagd vond ik persoonlijk.

 
Frederik
(on januari 10th, 2009 at 17:38)

In de krant stond te lezen dat de vismarkt waarschijnlijk het decor wordt voor het ‘bal populaire’ wat vorig jaar op het Layensplein was…

 
Marktrock 2009: 2 dagen & gesubsidieerd door Stad Leuven
(on januari 27th, 2009 at 11:26)

[…] 2009 gaat zoals bekend terug naar de roots: een gratis stadsfestival met Belgische muziek. Nu raakte ook bekend dat Markrock 2009 geen 3, maar […]