SinglesOnly party 14/02

Met z’n tweetjes voor het haardvuur… Of met het hele restaurant hetzelfde menu naar binnen werken…. Saai! Valentijn is al lang niet meer die romantische avond exclusief voor verliefde koppeltjes. Dit jaar staat 14 februari in het teken van de singles! Dan wordt er opnieuw een SinglesOnly georganiseerd. Een stevig feestje dat niet onopgemerkt voorbij zal gaan.

Vergeet die geforceerde datingavonden waarbij iedereen de kat uit de boom kijkt. Singles Only staat voor een ongedwongen party met hippe muziek in een trendy kader. Wie toch iets meer wil dan een drankje en het lijf uit zijn ziel dansen, kan deelnemen aan de badge-and-match. Daarbij krijg je een nummer opgespeld en kun je op het einde van de avond zelf drie nummers van andere feestbeesten achterlaten. Kiezen twee nummers voor elkaar? Dan krijgen jullie de dag erna elkaars e-mailadres en maken jullie kans op leuke prijzen. Ook zonder match maakt iedereen kans op leuke prijzen.

Hoe inschrijven? Via www.singlesonly.be. Inschrijven is verplicht om de verhouding man-vrouw in evenwicht te houden en de capaciteit van de locatie te respecteren.

Waar en wanneer? 14 februari 2009 in Rumba, Kiekenstraat 6, 3000 Leuven.
Van 21 tot 2u. Deuren open tot 24 u.

Wie? Alle happy singles die zich tussen de 25 en 39 jaar voelen die graag in een informeel kader nieuwe mensen leren kennen.

Meer info? Zie www.singlesonly.be of mail naar info@singlesonly.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.