Talenfestival

Op zaterdag 7 februari 2009 in het leuvense Centrum voor levende Talen vindt plaats het Talenfestival Leuven. Het evenement richt zich op iedereen die een bijzondere interesse heeft voor talen en is dit jaar volledig gratis. Er worden een twintigtal talen voorgesteld waaruit ieder vier presentaties kan meepikken, de andere worden parallel gehouden. Een thematische tentoonstelling stelt een groot aantal verschillende talen voor en ook over de voorgestelde talen zelf is de nodige informatie te zien. Het thema voor 2009 is “Spreken over passie – Spreken over kunst”, ter gelegenheid van de opening van het nieuwe museumcomplex in het centrum van Leuven.

Praktisch
www.talenfestival.be
info apenstaart talenfestival punt be

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Talenfestival”

Marc Vanden Bempt
(on oktober 11th, 2010 at 20:51)

Ook in 2011 vindt dit plaats, op zaterdag 19 februari 2011
Het thema is deze keer: “folklore” en ook nu zullen er 15 tot 20 talen voorgesteld worden.

Het voorlopige lijstje staat al op de webstek http://www.talenfestival.be
Je kan daar inschrijven (= een plaatsje reserveren voor bepaalde talen) of informatie vragen, ook kan je er regelmatig een aangevuld talenpalet vinden. Je kan ook onaangekondigd deelnemen. Het is gratis!