Infonamiddag Vaartkom

Op 12 januari 2009 is het openbaar onderzoek over de Ruimtelijke Uitvoeringsplannen van de Vaartkom gestart. Om de Leuvense inwoners doeltreffend in te lichten over dit grote stadsvernieuwingsproject, organiseert de stad Leuven op donderdag 29 januari 2009 van 12.00 tot 21.00 uur een informatienamiddag in Bibliotheek Tweebronnen, Diestsestraat 49 of Rijschoolstraat 4. De maquette van de Vaartkom, een kleine tentoonstelling en een filmpje onthullen in grote lijnen de toekomstige ontwikkelingen.

Op 29 januari 2009 zijn er bovendien doorlopend medewerkers van het infohuis stadsvernieuwing en de dienst ruimtelijke planning aanwezig om op de vragen van de bezoekers te antwoorden. Zowel algemene vragen over de ontwikkelingen van de Vaartkom als de persoonlijke vragen van buurtbewoners kunnen aan bod komen. Geïnteresseerden kunnen ook gewoon vrij in en uit lopen voor meer informatie.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.