Gedichtendag: Voel je wat ik voel? met Jan Van Coillie & Eva Brems

Of je nu verliefd wordt als kind of als volwassene, het gevoel blijft hetzelfde. Over die leeftijdloze, diepmenselijke gevoelens van vreugde, verdriet, angst, verlangen, schuld of eenzaamheid gaat de Leuvense poëzieavond op Gedichtendag 2009. Centraal staat de nieuwe bloemlezing van Jan Van Coillie: ‘Voel je wat ik voel?’. De 150 mooiste gedichten over gevoelens voor kinderen. Ervaar hoe grote poëzie geen leeftijd kent. Met Jan Van Coillie, Eva Brems, Juan Masondo, Jopie Jonkers e.a.

De poëzieavond vindt plaats op 29 januari om 20.00u in de Schouwburg. Inkom is gratis. Reserveren is aanbevolen en kan bij Annick Dumalin, 016 20 30 20 of annick.dumalin@leuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.