Write Now! 2009: Deadline inzendingen verlengd tot 15 februari!

Ben jij tussen de 15 en 24 jaar, schrijf je graag en wil je een laptop ter
waarde van €1.500, een publicatie in Dagblad De Pers of honderden
euro’s aan boekenbonnen winnen?

Dan is dit de ultieme kans om je naam te vestigen in literair Nederland en Vlaanderen!
Het enige dat je hoeft te doen, is jouw zelfgeschreven stuk op te sturen naar info@writenow.nu. Doe dit vóór 15 februari, en misschien hoor jij straks bij de finalisten die kans maken op die laptop of die plek in de krant. Daarnaast win je optredens tijdens bijvoorbeeld GDMW Festival Rotterdam, Geen Daden Maar Woorden Festival Den Bosch, De Nachten in Antwerpen. De winnaar van de publieksprijs wint onder andere een publicatie
in Dagblad De Pers.

De voorwaarden om mee te doen: leeftijd 15 t.e.m 24 jaar, de inzending is in de Nederlandse taal en bedraagt maximaal 2.000 woorden of 8 gedichten. Voor meer informatie over de voorwaarden zie www.writenow.nu.

Voorronde Leuven
Bibliotheek
do. 7 mei 2009

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.