Ming, restaurant – bar (II)

Over restaurant Ming op de Oude Markt is al eens geschreven, maar sinds kort biedt het zijn klanten een aantrekkelijke all-in formule aan. Vorige week gingen we er met het gezin eten tegen 29 euro per persoon en het moet gezegd: voor dat geld heb je goed én genoeg gegeten.

Het systeem is eenvoudig: je kiest eerst twee koude en twee warme gerechtjes, nadien kan je bijbestellen zoveel je maar wilt. Enige voorwaarde is dat je vorige bord netjes leeggegeten werd (voor één overgebleven stuk sushi wordt je bijvoorbeeld 1 euro gepenaliseerd). Van tevoren tracht men je vanzelfsprekend vol te stoppen met een grote voorraad kroepoek en een Chinees soepje, maar die kon ik beide nog best appreciëren. De hoofdgerechtjes die volgden waren stuk voor stuk heerlijk, vooral de teppannyaki van eendenborstfilet (nummertje 56) was een uitmuntende keuze. Het volledige aanbod kan je bekijken op de Ming-website.

Kortom: een aanrader, deze nieuwe formule. 29 euro lijkt misschien niet echt goedkoop, maar wat je ervoor krijgt is het meer dan waard.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Ming, restaurant – bar (II)”

Vrijdag de 13de in ‘Wok Dynasty’
(on februari 26th, 2009 at 13:58)

[…] Dynasty’ is tegenwoordig een keten van restaurants, opgestart door de eigenares van ‘Ming‘ op de Oude Markt. Wij hadden een plekje gereserveerd in het restaurant in Heverlee, op het […]

 
Inari sushi bar en grill
(on maart 24th, 2009 at 22:46)

[…] in de Parijsstraat en meteen ook het allereerste sushi restaurant in Leuven. Toegegeven in Ming kan je ook sushi eten, maar dan als onderdeel van hun all-in formule. Voor sushi en niets dan sushi […]