Muziekmarathon door The Galacticos

Humo’s Rock Rally-finalisten en Limbomaniawinnaars The Galacticos nemen op dinsdag 10 februari een engagement op tegen de groeiende armoedeproblematiek in België en wagen zich aan een 12 uur durende muziekmarathon. Van 9u ‘s ochtends tot 9u ‘s avonds zullen ze hun debuutsingle “Humble Crumble” non-stop live brengen in Het Depot. Voor deze hachelijke onderneming laten de bandleden zich sponsoren door wilde weldoeners allerhande, ten voordele van Welzijnszorg, zodat er per keer dat ze “Humble Crumble” uit hun instrumenten knijpen, fondsen naar het goede doel stromen. 

Deze actie steunen kan op verschillende manieren, maar de leukste is zelf langsgaan in het Depot tussen 9.00 en 21.00u om te supporteren voor de band en geheel vrijwillig een bijdrage te deponeren in de ‘giftboxen’ die in de zaal opgesteld staan. Het Depot gooit voor dit event namelijk zijn deuren open, zodat het voor iedereen mogelijk is om de band te komen aanmoedigen bij wat het langste optreden ooit op Belgische bodem moet zijn!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.