Kulturama: de Tafel van Grunberg

 Op vrijdag 13 februari stelt Arnon Grunberg zijn nieuwste boek voor. ‘Kamermeisjes en Soldaten’ is een verslag van zijn reizen onder mensen in de afgelopen jaren. ‘Ik schrijf’, zegt hij in het boek, ‘omdat ik wil weten hoe andere mensen dat doen, leven.’

In het kader van dit nieuwe werk en in een poging om te weten te komen hoe hij “leven om te schrijven” beleeft, brengt Bibliotheek Tweebronnen Arnon Grunberg samen met een aantal andere schrijvende en niet-schrijvende medemensen zoals Mark Eyskens (auteur en politicus), Jan Hoet (kunstkenner), Maaike Neuville (actrice), Mauro (muzikant), Judith Herzberg (toneelschrijfster), Herr Seele (striptekenaar) en Geert Buelens (dichter, essayist, columnist, hoogleraar). 

Phara de Aguirre en Mark Schaevers verzorgen de presentatie. Het is ook mede dankzij hen dat deze avond vorm kreeg. De organisatie is in handen van Bibliotheek Tweebronnen en Uitgeverij Nijgh & van Ditmar.

De Tafel van Grunberg gaat door op vrijdag 13 februari 2009 om 20.00 uur in 30CC/Schouwburg. Tickets kunnen worden aangekocht bij In&Uit en kosten 7,5 euro. Voor meer informatie over het evenement kan u terecht bij Mieke Florizoone, mieke.florizoone@leuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.