Internationale Carnavalstoet en Prinsenbal Orde van de Pietermannen Leuven

orde-van-de-pietermannen-leuvenStadscarnaval Leuven – Orde van de Pietermannen organiseren op zaterdag 7 maart 2009 de 41ste Internationale Carnavalstoet met vertek op het St.Jacobsplein om 15.11u.

Omloop: Brusselsestraat – Dirk Boutslaan – Margarhetaplein – Fochplein – Tiensestraat – Herbert Hooverplein – Ladeuzeplein – Jan Stasstraat –  Bondgenotenlaan – Martelarenplein – Tiensevest – Diestsestraat – Vital De Costerstraat – Bondgenotenlaan – Fochplein – Grote Markt – EINDE

Onmiddellijk gevolgd door het Internationaal Prinsenbal in Zaal RIJSCHOOL – Rijschoolstraat in Leuven met optredens van verschillende binnen- en buitenlandse groepen. Prijzen voor Gemaskerden. Estaminetten van de Jaartallen.

Inkom is gratis.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.