Te huur: Cinema ZED

Cinema ZED is dé bioscoopzaal in Leuven die deel uitmaakt van Kunstencentrum STUK, gelegen in de Naamsestraat 96, maar onafhankelijk gerund wordt door Fonk vzw. Bij ZED kan je dagelijks terecht voor een portie niet-commerciële films. Ook kids vinden hun gading in het assortiment. Elke woensdag en zondag zijn zij welkom in 1 van de 96 zeteltjes die ZED rijk is.

Sinds kort stelt Cinema ZED haar filmzaal ter beschikking van de privé-sector. Bedrijven en organisaties kunnen, buiten de publieke avondprogrammatie om, de zaal afhuren voor allerlei aangelegenheden. Deze zaal is uitermate geschikt voor filmvertoningen, screenings, persconferenties, lezingen, congressen, presentaties, en zoveel meer.

Alle praktische info omtrent de huur van ZED kan je terugvinden op de website www.cinemazed.be (pagina zaalverhuur) of via mail naar ingrid@fonk.be
ZED-zaal

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.