IFTf: InterFacultair Theaterfestival

IFTf verenigt voor de vijfde maal de Leuvense kringtonelen. Gedurende twee stevig gevulde theatermaanden maken creatieve, ietwat artistiek losgeslagen studenten de Leuvense podia onveilig. Hierbij hopen zij de juryleden te verleiden en de Oscars van het Leuvense studententoneel in de wacht te slepen. Maar, zonder publiek natuurlijk geen theater! Zij rekenen dan ook op jou. Eén ding staat nu al vast: op 11 maart 2009 geven ze in de Museumzaal het startschot voor alweer een schitterende reeks voorstellingen!

Meer info vind je hier.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “IFTf: InterFacultair Theaterfestival”

Wina Lenteconcert: impressie
(on maart 26th, 2009 at 7:48)

[…] performers, maar blijkbaar ook componisten schuil. Wina neemt ook dit jaar weer deel aan het Interfacultair Theater Festival en daarvan kregen we al een voorsmaakje. Om het eerste deel te besluiten kregen we een onorthodoxe, […]