Werken in de onderdoorgang onder de sporen

Aan de uitgang van de onderdoorgang, aan de kant van Kessel-Lo, maakt de aannemer een groutwand. Deze ondergrondse wand voorkomt dat later, bij de uitgraving van de parking, de onderdoorgang verzakt. Deze werken worden uitgevoerd in twee delen zodat de doorgang niet volledig moet worden afgesloten.

Fase 1: kant Oude Diestsesteenweg, t.e.m. vrijdag 6 maart 2009
Tot en met woensdag 4 maart bouwt de aannemer de groutwand aan de kant van Oude Diestsesteenweg (bij de automaten). Donderdag 5 maart en vrijdag 6 maart bouwt hij hier een voorlopige voetgangershelling.

Fase 2: kant Tiensepoort, 9 maart-13 maart 2009
Op het huidige, korte, hellinkje aan de kant van de Tiensepoort werkt de aannemer van maandag 09 maart tot woensdag 11 maart. Donderdag 12 maart een vrijdag 13 maart wordt alles terug in de oude staat hersteld. Heel deze week kunnnen voetgangers gebruik maken van de voorlopige helling die aangelegd werd in fase 1.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.