Forumavond – (Sociale) netwerken vandaag: the best of both worlds

De Forumavonden zijn een gezamenlijk initiatief van VILv, de Vereniging van Alumni Burgerlijk Ingenieurs van de K.U.Leuven, KVIV en Leuven Inc.

Het onderwerp van de Forumavond van 17 maart 2009 is (Sociale) netwerken vandaag: the best of both worlds.

Tijdens deze forumavond brengen Jan Vermeiren, auteur van ‘Let’s connect’ en het nieuwe boek ‘Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken’ en Martin Hinoul, auteur van ‘Ik netwerk, jij netwerkt’ hun verhaal. Zij tonen vanuit hun persoonlijke ervaring de hoge toegevoegde waarde van een netwerk voor uw job en uw relaties.

De Forumavond start om 19u30, vooraf zijn er broodjes, nadien is er nog een receptie om te netwerken. De locatie is het Auditorium van het Thermotechnisch Instituut, wat te vinden is in het Kasteelpark Arenberg te Heverlee.

Inschrijven voor deze Forumavond kan u via deze link.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.