Wereldfeest 2009

De voorbereidingen van een nieuw spetterend Wereldfeest zijn gestart.

Onder de titel “Werk Werkt!?” willen de organisatoren iedereen in beweging krijgen. Het Wereldfeest wil daarmee aansluiten bij de internationale campagne “Decent Work, Decent Life“. Die campagne werd in het leven geroepen om het thema waardig werk overal ter wereld bij burgers, beleidmakers en internationale instellingen op de agenda te krijgen.

De 21ste editie van het Wereldfeest vindt plaats op 30 mei 2009 op de Bruul. Neem dus je agenda en reserveer alvast deze datum! Het belooft de moeite te worden.

wereldfeest 2009

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Wereldfeest 2009”

Karel Robijns
(on april 15th, 2009 at 21:02)

Aansluitend bij het wereldfeest organiseren tientallen verenigingen een fietshappening onder de naam “Wijk voor de fiets”. We verzamelen met zoveel mogelijk mensen op 30 mei om 15 uur op het Martelarenplein om onze vraag voor meer fietsveiligheid in de verf te zetten, waarna we in 1 grote groep naar het Wereldfeest fietsen. Op de website http://www.wijkvoordefiets.be zie je meer info hierover.