Bierproeffestival

Op zaterdag 21 maart organiseren de Leuvense Biertherapeuten vzw (LBT) de 8ste editie van hun bierproeffestival. Van 12u ’s middags tot middernacht kan je in Taverne Stille Waters (Provinciaal Domein in Kessel-Lo) genieten van een uitgelezen selectie van wat de Belgische Biercultuur te bieden heeft. Meer informatie op de site van de Leuvense Biertherapeuten.

Op de editie van vorig jaar konden de consumenten kiezen wat hun favoriete bieren waren. Meer dan 600 gasten genoten van de verkozen biertjes. Dit jaar duiken de Biertherapeuten de geschiedenis in en worden 69 jonge en klassieke bieren van klassieke en jonge brouwerijen geserveerd. Het thema is: “Van Baby tot Opa”. De bieren worden verdeeld volgens de leeftijd van de brouwers: senioren (van voor 1900), volwassenen (van 1900 tot 1986), pubers (1986 tot 2000), kinderen (tot 2005) en baby’s (2006 tot nu).

bierproeffestival

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.