Brabantse Pijl Classic 2009 voor wielertoeristen

Op 29 maart vertrekt de Brabantse Pijl voor het tweede jaar op rij op de Grote Markt in Leuven. Een dag eerder, op 28 maart, organiseert de Koninklijke Leuvense Stoempersclub een tocht voor wielertoeristen op hetzelfde parcours: de Brabantse Pijl Classic. Je kan kiezen tussen een parcours van 70 km of 130 km met start en aankomst op het Ladeuzeplein. Individuele wielertoeristen vertrekken van 7.00 tot 9.00 uur. Vertrek onder begeleiding van de Leuvense politie om 8.00 uur voor de 130 km,  het vertrek voor de 70 km is om 9.00 uur.

Je kan tot 21 maart online inschrijven en betalen. Op de dag zelf kan je je inschrijven op de tent op het Ladeuzeplein van 6.30 tot 9.00 uur. Meer info.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.