Benefietconcert ‘Daar is de lente!’

Het Leuvens Universitair Koor nodigt iedereen uit voor haar benefietconcert “Daar is de Lente!” ter ere van haar 40-jarig Jubileum. Het concert zal doorgaan op 21 maart 2009 om 18u in MTC 00.10 (Maria Theresia College, Grote Aula, Sint-Michielsstraat 2 in Leuven).

U zal worden getrakteerd op een muzikale avond bestaande uit 40 jaar koormuziek van het Leuvens Universitair Koor. Alle oud-leden van het Leuvens Universitair Koor zijn uitgenodigd om mee te zingen en men hoopt een koor van 200 zangers bijeen te brengen! De opbrengst van het concert zal integraal geschonken worden aan het onderzoek naar immuuntherapie tegen hersentumoren onder leiding van professor Van Gool (UZ Gasthuisberg).
De toegang bedraagt 5 euro (te betalen aan de kassa).

Benefiet concert Daar is de lente door het LUK

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.