Taste of Asia Snack House

Na de Bermuda driehoek is er nu ook sprake van de Thaise driehoek. Deze bevindt zich (raar, maar waar) in Leuven!

De eigenaars van het restaurant ‘Thai House‘ en van de winkel ‘Thai House Supermarket’  hebben zich namelijk op een nieuw project gestort. In het gebouw waar men vroeger het Afrikaans restaurant ‘Isimbi‘ kon vinden, is er nu de ‘Taste of Asia Snack House‘. Deze snackbar is voornamelijk gericht op lunchende studenten, aangezien het enkel van maandag tot vrijdag en van 11u30 tot 14u30 open is. Je kan er voor een zeer schappelijke prijs genieten van verschillende (noedel)soepen, teriyaki, sushi, curry’s, …

Vermits ik een echte fan en een frequente bezoeker van de supermarkt ben, was ik direct voor dit concept gewonnen. Ik ben er, samen met twee van mijn medestudenten, vrijwel onmiddellijk gaan lunchen. Onder ons drieën hebben we de tom yam kai (noedelsoep met kip, citroengras, …), de pad thai en de gele curry met kip uitgeprobeerd. Alle drie de gerechten werden qua prijs/kwaliteit (3,75 euro per gerecht) goed bevonden! 

De enige minpuntjes waren: de lauwe pad thai en het gebrek aan groenten in de tom yam kai. Maar aangezien ‘Taste of Asia Snack House’ pas open is, kan dit zeer gemakkelijk gecorrigeerd worden.

Conclusie: De perfecte plaats om te lunchen voor een avontuurlijke student (of voor iets minder avontuurlijke studenten die door de rest worden meegesleurd) ! 

Extra informatie: Vanaf 16u worden er Thaise kookworkshops gegeven.

Praktisch
Tiensestraat 56, 3000 Leuven
info@thaihouseworkshop.be
http://thaihouseworkshop.be/

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Taste of Asia Snack House”

Carolien
(on maart 18th, 2009 at 17:06)

Spijtig van de beperkte openingsuren, want ik ben een grote fan van de Oosterse keuken.

 
m
(on april 8th, 2009 at 12:44)

help! waar is de isimbi dan naartoe?! dat was een van mijn favoriete restaurants…. snif. Hopelijk gewoon verhuisd?

 
B
(on juni 22nd, 2012 at 21:54)

Hallo,
heeft er iemand al eens zo’n workshop gedaan? Viel dat mee?