Kunstroute-Leuven ontspoort! een ganse maand op d’Aa Met

In aanloop naar het jaarlijkse open-atelierweekend Kunstroute-Leuven is er dit jaar een gloednieuw initiatief ‘Kunstroute-Leuven ontspoort!’: van 26 maart tot 26 april kan je de artistieke ingrepen die de kunstenaars deden in ruim 40 cafés van de Oude Markt in Leuven bewonderen. Niet-evidente locaties zijn de uitdaging geworden die resulteerde in buitensporig werk.

Op donderdag 26 maart is er de feestelijke opening in café Rodin’s (Oude Markt), in aanwezigheid van de kunstenaars, mevrouw Denise Vandevoort, schepen van cultuur stad Leuven, de heer Tom Troch, gedeputeerde cultuurbeleid Provincie Vlaams-Brabant, en leden en afgevaardigden van vzw Oude Markt. Iedereen is welkom vanaf 21.00u., de toegang is gratis.

Voor de meerwaardezoeker worden van 28 maart tot 19 april elk weekend geleide bezoeken georganiseerd langs een selectie cafés, zodat je niet helemaal op eigen houtje een kunstkroegentocht moet ondernemen. De rondleidingen starten op zaterdagen en zondagen telkens om 16 uur, afspraak aan In&UitLeuven (Naamsestraat 1, stadhuis). Reservaties bij In&Uit Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.