Beeldend kunstenfestival Ithaka 17

Morgenavond, dinsdag 24 maart 2009, om 19.00u wordt het Leuvense beeldend kunstenfestival Ithaka 17 plechtig geopend in aanwezigheid van onder andere Marc Vervenne en Louis Tobback. Vier dagen lang onderzoeken de kunstenaars of er zich een verloren gewaande beschaving bevindt ter hoogte van het Instituut voor aardwetenschappen. Laat je meevoeren naar een mysterieuze wereld waar draken en dromen leven.

In de rand van het Ithaka festival wordt op woensdag 25 maart  film@location Howl’s moving castle vertoond. Op donderdag 26 maart is er een optreden van improvisatietheater Preparee om 19.30 u en van Bad Cirkuz om 21.00u

Praktische informatie
Waar? Instituut voor aardwetenschappen, Redingenstraat 16, 3000 Leuven.
Wanneer? Woensdag, donderdag en vrijdag van 12 tot 22u en zaterdag van 10 tot 17u.
Toegang is gratis.

Meer info op www.ithaka17.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.