Erfgoeddag Leuven 2009: Uit Vriendschap!?

Zondag 26 april is een nieuwe Erfgoeddag in Leuven. Tussen 10 en 18 uur kan je gratis deelnemen aan verschillende activiteiten in de stad. Alles staat deze Erfgoeddag in het teken van ‘vriendschap’.

Je kan ook zelf meewerken aan Erfgoeddag ‘Uit Vriendschap’! Bezit je nog een poëzie met tekeningen en wensen van je (jeugd)vriend(inn)en? En wil je die gerust even uitlenen in het kader van Erfgoeddag? Neem dan contact op met het Rijksarchief ( Rijksarchief.leuven@arch.be of 016/31 49 54) en word op Erfgoeddag hun VIPvriend!

Of heb je foto’s (analoog) van vóór 1980 die voor jou vriendschap symboliseren? En heeft die foto verband met een bepaalde plek in Leuven of met een Leuvense vereniging, school, jeugdbeweging, … waar die vriendschap tot stand kwam? Laat dit dan weten vóór 25 maart aan de erfgoedcel Leuven (erfgoedcel@leuven.be of 016/27 22 85). Wie weet wordt jouw foto dan geselecteerd voor de KADOCtentoonstelling op Erfgoeddag en krijg jij met jouw gefotografeerde vrienden een speciale VIPbehandeling op zondag 26 april, inclusief een nieuwe foto indien mogelijk op dezelfde setting.

Erfgoeddag

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.