Brabantse Pijl 2009

Zondag 29 maart start de Brabantse Pijl voor de tweede maal in het centrum van Leuven. Om 12.30 uur gaan de renners van start op de Grote Markt. Ongeveer 200 renners, waaronder de beste Belgische en Europese renners nemen deel aan deze klassieker. De wedstrijd bestaat uit 1 ronde van 109,5 km en 5 plaatselijke ronden van 16,8 km. In totaal zullen de wielrenners 193,5 km afleggen. De aankomst ligt op de Alsembergsteenweg (op 700 meter na de top van de beruchte “Alsemberg”) in Alsemberg (Beersel), waar in 1997 de aankomst van het Belgisch Kampioenschap plaatsvond. De renners worden aan de aankomst verwacht rond 17.15 uur. Bekijk hier de wedstrijdroute van de Brabantse Pijl

Wedstrijdroute Brabantse Pijl

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.