Taste IT – Link in de Kabel

De Digitale Week in Vlaanderen is een jaarlijks initiatief van het Vlaams Steunpunt Nieuwe Geletterdheid(VSNG). De Digitale Week plaatst de digitale kloof in de kijker. Van 28 maart tot 3 april organiseren plaatselijke organisaties lokale activiteiten waarbij het gebruik van multimedia centraal staat.

Dat Link in de Kabel niet mag ontbreken in het aanbod van activiteiten rond de digitale week spreekt voor zich. Al jaren werkt de organisatie rond het dichten van de digitale kloof bij maatschappelijk kwetsbare jongeren. Dit jaar pakt Link in de Kabel uit met een informatiebom aan verschillende technologieën en maken ze jongeren wegwijs in het grote aanbod toestellen, tarieven, diensten en promoties van o.a. gsm’s, webcams, digitale fototoestellen,… Bovendien kunnen de jongeren, zoals steeds, ook zelf aan de slag met al deze technologieën. Leeftijd van 12 tot 18  jaar.

Wanneer?  30, 31 maart en 1, 2 april van 16.00u tot 19.00u

Waar? Link in de Kabel, Riddersstraat 147, 3000 Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.