Ideaal Wonen neemt bliksemstart

De beurs ‘Ideaal Wonen in Huis en Tuin‘ die van 28 maart tot 5 april plaatsvindt in de Brabanthal, heeft een schitterende start genomen. Het eerste weekend kwamen al 10.000 bezoekers over de vloer.

De beurs die op vrijdag opende met een speciale avant-première heeft zijn start duidelijk niet gemist. Echt verwonderlijk is dat trouwens niet. De beurs trok liefst 205 exposanten aan (er staan er nog 25 op de wachtlijst) uit een brede waaier van sectoren. Van airconditioning en binnenhuisdecoratie via isolatie en sleutel op de deur tot tuinen en zwembaden.

De bezoeker vindt er enkele compleet aangelegde tuinen, waarvan een met zwembad. En daarnaast wordt er ruimschoots aandacht besteed aan nieuwe en milieuvriendelijke bouwtechnieken en materialen. Zo is er een speciaal parcours aangelegd rond energiezuinig bouwen en worden er in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant thematische infosessies over dakisolatie georganiseerd.

Als extra’s vermelden we nog dat er een opbouwzwembad te winnen is (9,50 m x 4,60 m) en dat jonge ouders hun kroost veilig kunnen achterlaten in de gratis kinderopvang zodat ook zij rustig kunnen flaneren langs de vele standen.

De 36ste Ideaal Wonen in Huis en Tuin, een organisatie van Handelaarsverbond Leuven, is nog open tot 5 april. Elke weekdag van 15 tot 20 uur (op vrijdag 3 april tot 22 uur) en in het weekend van 14 tot 20 uur. Alle informatie op www.ideaalwonen.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.