Onderdoorgang naar Kessel-Lo afgesloten op 4 en 5 april 2009

Vanaf 6 april is de verbinding tussen de bestaande onderdoorgang onder de sporen en het nieuwe Benedenplein klaar. Zachte weggebruikers krijgen zo een rechtstreekse autovrije link van de onderdoorgang, via het Benedenplein naar het Locomotievenpad. Zo worden voetgangers en fietsers van en naar Kessel-Lo niet meer gehinderd door het doorgaande verkeer

dat op de Martelarenlaan rijdt. Van op het Benedenplein is er een voorlopige helling voorzien naar het niveau van de Martelarenlaan. De definitieve voetgangers- en fietsershelling is half mei 2009 klaar.

Om al deze werken te kunnen realiseren wordt de onderdoorgang onder de sporen in het weekend van 4 en 5 april 2009 afgesloten aan de kant van Kessel-Lo.

Aan perron 13, ter hoogte van de huidige helling, voorziet men tijdelijk een trap die uitkomt op de voetgangersdoorgang. Voor mindervaliden is er aan het andere uiteinde van perron 13 een helling die uitkomt ter hoogte van de Ijzerenwegstraat, in de nabijheid van de mindervalidenparkeerplaats.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Onderdoorgang naar Kessel-Lo afgesloten op 4 en 5 april 2009”

toolish
(on april 2nd, 2009 at 20:34)

‘t is niet ‘mindervaliden’ maar ‘personen met een beperking’.