Te winnen: duoticket voor de StadvandeSmaak-wandeling

In 2009 is Leuven de Stad van de Smaak. Voor de fijnproevers heeft de  Leuvense Gidsenbond een belevingswandeling uitgestippeld door Leuven vol smakelijke verhalen over eten en drinken. Onderweg staat er een hartig of zoet proevertje klaar. Van middeleeuwse markten tot de huidige succesvolle vrijdagmarkt, van bloemenmarkt tot minimarkt van brocante en artisanale producten, van armoedige maaltijden in universiteitscolleges tot culinaire hoogstandjes nu, van een universitaire bier- en wijnkelder tot de hedendaagse fakbars: dit alles en nog veel meer komt aan bod.

De wandeling duurt ongeveer twee uur. Onderweg kan je genieten van een vijftal proevertjes waaronder een aperitiefdrankje en de ondertussen bekende Leuvense paté.

Vul in ons contactformulier “Stad van de Smaak” in, samen met je volledige naam en telefoonnummer en je krijgt de kans om samen met een vriend op zaterdag 4 april om 15.00 uur gratis deel te nemen aan deze wandeling. Wees er snel bij!

stadvandesmaak

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Te winnen: duoticket voor de StadvandeSmaak-wandeling”

Carolien
(on april 2nd, 2009 at 22:09)

De kaarten zijn de deur uit!