Roadkill Comedy in de Kosmopol

Op zaterdag 11 april organiseert het Roadkill Team de volgende Comedy@Kosmopol en deze keer hebben ze de eer om niemand minder dan NIGEL WILLIAMS aan te kondigen! Zijn comedyverhaal nam een succesvolle wending toen hij in 2000 Humo’s Comedy Cup won. Sindsdien heeft hij, naast tv en radiowerk, een aantal avondvullende shows, “Penismonoloog”, “Terrorist”, en “Democlash” achter z’n naam staan. Op 14 november 2009 gaat de nieuwe show “Geloof mij” in première in de Arenbergschouwburg te Antwerpen. Leuven krijgt alvast een voorsmaakje! Zowel nieuw als ouder materiaal zal “op z’n Nigels” worden afgevuurd het belooft een absolute topavond in de Kosmopol!

Uiteraard staat Nigel er niet alleen:

  • Bruno Bittoun: een al eerder geziene gast in Kosmopol, hij haalde in februari de eerste halve finale van Lunatics Comedy Award.
  • Arbi el Ayachi: deze wollige, aaibare verschijning is eigenlijk niet wollig of aaibaar…
  • Gerrit De Bremme: o.a. finalist van Coming Comedy 2008 en cartoonist van Freddy
  • Natalie Kamers: ook al eerder geziene gast in de Kosmopol en ook PR verantwoordelijke van het Roadkill Team
  • Steven Goegebeur: is één van de betere MC’s, hij kan als geen ander een publiek opwarmen, hij won bovendien de Lunatic Comedy Award 2009.

Omdat men een extra grote opkomst verwachten zal er dit keer uitzonderlijk voor het ganse café worden gespeeld i.p.v. in het zaaltje. De deuren gaan zoals altijd open om 20u30, voor slechts €3 kom je erin en kan je één van België’s beste comedians aan het werk zien. De regel vol=vol telt ook deze keer, op tijd komen is aangeraden!

  • Tijdstip: zaterdagavond 11 april om 20:30
  • Locatie: Kosmopol, Martelarenplein 10, Leuven
Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Roadkill Comedy in de Kosmopol”

Steven
(on september 20th, 2009 at 17:27)

Foto’s van deze avond met Nigel Williams : http://www.flickr.com/photos/darklife/sets/72157622007297964/